Wij zijn ID stijl

Let's connect

Ineke Bartholomée

Mooie dingen maken, elke dag weer.

In 1980 geboren in Partij en opgegroeid in het Limburgse Heuvelland. Na mijn HBO vond ik een leuke job in de (jeugd)hulpverlening. Maar ik bleef op zoek naar die andere uitdaging. Na 10 fijne jaren zei ik mijn baan, collega’s en vastigheid gedag en werd, bijna gelijktijdig met onze dochter, begin 2008 ID stijl geboren.
Inmiddels volgde ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur, maar hier miste net die klik. Interieurs, ja, maar dan niet op de standaard manier.
Ergens in mijn achterhoofd zat, sinds de verkoop van ons huisje in Simpelveld, een idee dat later verkoopstyling bleek te heten. Want dat had daar gewerkt, alleen had het nog geen naam.
Toen er een cursus voor ‘verkoopstylisten’ kwam, zat ik natuurlijk bij de eerste lichting. En dat smaakte naar meer. Inmiddels doe ik zoveel meer dan dat. Diverse cursussen en opleidingen verder staat er een totaalpakket voor vastgoedpresentaties voor een brede doelgroep.
Ja, vastgoed is onze focus en wij blijven telkens ontwikkelen en zorgen ervoor dit zo goed mogelijk in de markt te zetten. Binnen de woningmakelaardij vond ik mijn plek. Maar ook samen met tal van andere bedrijven, maken we inmiddels zoveel mooie projecten om hun vastgoed in beeld te brengen.
En dat alles doe ik elke dag weer met een grote glimlach op mijn gezicht. Want laten we eerlijk zijn… Ik heb toch de allerleukste baan ter wereld 🙂

Guido Drooghaag

Stilstand is achteruitgang.

In Wahlwiller werd ik geboren en vervolgens ben ik opgegroeid in het hart van het Limburgse Heuvelland, Schweiberg (Mechelen).
Al vroeg had ik de wens om mijn carrière te starten in het transport. Hier heb ik heel Europa mogen zien en jaren werkte ik met veel plezier in deze bedrijfstak.
Eind 2007 veranderde ons leven door de geboorte van onze dochter en werd meer thuis zijn een pré. In deze periode verscheen ook ID stijl ’ten tonele’. Het realiseren van modelwoningen, waaronder het plaatsen van vloeren, interieurverhuur en alle aanvullende diensten past ons goed.
Als de woningmarkt een kentering maakt, raak ik ook steeds meer betrokken bij de ideeën en praktische uitvoering binnen het bedrijf. Achter de schermen draag ik vanaf de opstart natuurlijk al aardig bij, maar mijn rol wordt groter en zichtbaarder halverwege 2015.
Mijn interesses blijken ook in de digitale wereld te liggen. Van het ontwikkelen van vernieuwende producten tot het maken van 3D scans.
Ik blijf het een heerlijke job vinden waarbij het switchen tussen bureauwerk en klantcontacten mij perfect past.