Woningmakelaardij

en vastgoedverhuur.

Daarin zijn wij thuis!

Al jaren werken wij met veel plezier samen met gevestigde namen in de woningmakelaardij. Wij weten precies waarmee wij een woning op de juiste manier in de markt kunnen presenteren.

De aangeleverde presentaties zijn altijd van hoge kwaliteit en sluiten perfect aan bij de publicaties die onze klanten van ons verwachten.
Bij ID stijl denken ze altijd out of the box.

Andrea SmeetsgeWOON Makelaardij Geulle

Nog steeds ontvangen wij regelmatig complimenten over de professionele foto's en aangename benadering.

Dionne SchrouffDionne Makelaars Gulpen

Voorbereiding

We bereiden de verkoper goed voor middels een ‘call to action’-checklist, waarmee we zorgen voor een piekfijn gepresenteerde woning.

Snelheid

Alles wat we doen, doen we zelf. Geen vertraging door externe factoren. Hierdoor kunnen wij het tempo erin houden en de kwaliteit waarborgen.

2 werkdagen

Over tempo gesproken; binnen 2 werkdagen kan de woning altijd online. En meestal is dat nog veel sneller hoor!

Tarieven

Voor de woningmakelaardij hanteren wij vaste tarieven. Gewoon helder en weten waar je aan toe bent, dat lijkt ons wel zo prettig.

Communicatie

Directe lijnen en een heldere communicatie is bij ons vanzelfsprekend. Bellen, mailen of stuur desnoods een postduif. Wij zijn altijd bereikbaar.

Up to date

Wij blijven vernieuwen. Zowel in ons aanbod als in de apparatuur die wij gebruiken. We stemmen telkens af en zorgen voor het beste resultaat.