Kies uw branche

Wij stemmen af op u!

Makelaardij
& Verhuur

Al jaren werken wij samen met gevestigde namen in de Limburgse woningmarkt. Wij dragen zorg voor de presentatie van de woningportefeuille en zetten daarvoor diverse tools in, zodat het maximale uit het verkoopproces gehaald kan worden. Bekijk een greep uit onze dagelijkse projecten.

Vakantie
Accommodaties

Van studio tot groepsaccommodatie, wij brengen het in beeld. Of het nu gaat om plattegronden, sfeerbeelden of zelfs een 3D beleving van de locatie. Er zijn veel mogelijkheden om deze op de juiste wijze in kaart te brengen.

Smaakvol
Horeca

Als alles klopt, dan mag dat gezien worden. Uw zaak in beeld brengen en op de juiste manier displayen zorgt voor meer publiek. Van online gevonden worden linea recta naar uw fysieke Horecazaak.

Office
& Education

Laten zien waar u gevestigd bent of hoe u werkt? Het in beeld brengen van uw bedrijf of onderwijsinstelling kan als bedrijfspromotie ingezet worden, maar tevens voor bijvoorbeeld educatie- of tutorialdoeleinden.

Retail
& zo

Zorgen voor een goede balans tussen de online en offline presentatie is ontzettend belangrijk. Wij plaatsen uw winkel in de etalage.

BeautyIn beeld

Voor social media doeleinden of een mooie sfeerimpressie op de website? Die sprekende look & feel realiseren wij met het juiste beeldmateriaal.

Over ons gesproken..

How it should be - fast delivery, agile service, awesome quality. Pleasure to work with ID Stijl!!! On behalf of Liquid Studio | Accenture, thanks a lot!!!

Youri de KosterAccenture Liquid Studio

Inmiddels is ID stijl al jarenlang onze vaste partner voor onze vastgoedpresentaties. Daardoor is er een hechte band en prima samenwerking ontstaan. Nog steeds ontvangen wij regelmatig complimenten over de professionele foto's en aangename benadering. Ineke kenmerkt zich door een flexibele opstelling, meedenken met haar klant en ze weet precies de goede touch te geven aan haar reportages. Ook blijft ze haar aanbod continu vernieuwen en uitbreiden, waardoor we samen zorgen voor een optimaal resultaat.

Dionne SchrouffDionne Makelaars Gulpen

Nadat onze vaste fotografe besloot om te emigreren zaten wij met onze handen in het haar. Hoe komen wij ooit weer aan zo’n goede fotograaf die ook past binnen onze bedrijfsvoering en die bovenal een tevreden glimlach achterlaat bij onze klanten? We besloten het te gaan proberen met Guido en Ineke en nu, na het eerste jaar samenwerken, kennen we beiden en kunnen we met een gerust hart zeggen “Missie geslaagd!”. ID-Stijl levert ons uitstekend fotomateriaal, we hebben Guido en Ineke nog nooit hoeven aan te sturen, zij denken pro-actief met je mee en zijn daarnaast supersnel, duidelijk in de communicatie en last-but-not least hele sympathieke mensen om mee te werken. Die positieve terugkoppeling krijgen wij ook van onze klanten en dan is voor ons de cirkel rond! Guido en Ineke zijn toppers en wij zijn hier superblij mee!

John en Bernadette van BusselVAQS Makelaardij Gulpen

Ineke en Guido hebben super werk geleverd. De hele scan ziet er top uit en het maken duurde niet meer dan anderhalf uur. Je krijgt OAK ontzettend veel foto's van de zaak zelf aangeleverd wat handig is voor socialmedia/uitstraling delen. Ik raad hen zeker aan!

Mitchel de HaasBBQ Restaurant OAK34 Maastricht

WijzerWonen werkt al een aantal jaren intensief samen met Ineke. Kernwaarden van Ineke en WijzerWonen komen overeen: prachtige foto's en goed gepresenteerde woningen verkopen beter. Dankzij de goed invulling en No-nonsense aanpak van Ineke, hebben onze verkopers een grote verkoopkans met hogere verkoopprijzen.

Roy BergsWijzerWonen Vaals

Omdat online en offline communicatie ongelofelijk belangrijk zijn zijn we terecht gekomen bij ID Stijl. Zij hebben op een geweldige manier onze nieuwe winkel online weergegeven, waarmee we dezelfde professionele uitstraling zowel in onze fysieke winkel als op internet hebben kunnen neerzetten. Bedankt namens Team Jef Abels Bikes

Rob BeaumontJef Abels Bikes Gulpen

Ineke is heel erg gedreven en enthousiast in het uitoefenen van haar werk, ze weet van elke woning weer 'een plaatje' te maken. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden ook flink uitgebreid; de vastgoedwereld is continue in beweging en ID-stijl haakt hier keurig op in. Continue blijven ze zichzelf verbeteren en hun dienstverlening vernieuwen. In al die jaren is er een hechte en betrouwbare samenwerking ontstaan. Samen zorgen we voor een optimaal resultaat. Ga zo door!

Patricia DefauxVb&t Verhuurmakelaars Maastricht

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! ID stijl is in staat om met een klein budget het maximale uit een woning te halen. Wij en onze klanten zijn heel erg tevreden met het geleverde werk. Het 'Limburgse' motto: "Geet neet, besjteet neet!" kunnen onze klanten dan ook zeker beamen! Kortom, ID stijl is beslist voor ieder een aanrader!

Nicole PickéePickée Makelaardij Landgraaf

Ineke kwam om onze accommodatie te fotograferen, maar kwam tevens met het idee om een video te maken. Daar zijn we superblij mee. De video is heel sfeervol geworden, ook de teksten komen van haar hand en binnen zeer korte termijn hadden we de foto's en video in huis. En gezellig was het ook nog. Kortom als je je bedrijf een boost wil geven met mooie foto's of een bedrijfspresentatie beveel ik ID stijl van harte aan.

Mieke LaevenGroepsaccommodatie Hemelse Hoeve Bemelen

Door de snelle werkwijze, klantgerichte service en korte communicatielijnen verloopt de samenwerking tussen ID stijl en geWOON Makelaardij boven verwachting. De aangeleverde presentaties zijn altijd van hoge kwaliteit en sluiten perfect aan bij de publicaties die onze klanten van ons verwachten. Bij ID stijl denken ze altijd out of the box en ze reizen door heel Limburg met ons mee!

Andrea SmeetsgeWOON Makelaardij Geulle

Fidus Makelaardij is blij met de fijne samenwerking met ID stijl!

Sarina Fruitman | John BorgerFidus Makelaardij Geleen

Met een goede presentatie van de woning begint de verkoop. ID stijl weet als geen ander dit elke keer weer op de juiste wijze te realiseren. ID stijl houdt sterk rekening met onze opdrachtgevers, is flexibel en komt afspraken stipt na. ID stijl is een bedrijf geleid door warme mensen met zowel vak- als mensenkennis, waar nooit iets teveel gevraagd is.

Hélène OpreijHélène Terra Makelaardij Margraten

Voor de kapsalon hebben zij een schitterende (Matterport) presentatie en website gemaakt! Super tevreden over de goede service en behulpzaamheid van dit team. Een unieke ervaring voor ons. Sjiek om zo je bedrijf te kunnen promoten, absoluut een aanrader voor ieder bedrijf. Het verlaagt de klant zijn/haar drempelvrees absoluut!

Daniëlle van LooKapsalon Danjel Voeren (B)

Vakkundig gemaakt en goed toe te passen op website en andere sociale media .
Feestelijk winkelen in coronatijd. Bedankt voor de hele goede en snelle service!

Patries PlumEnjoy Feestballonshop

De mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken?

Contact opnemen